Brončana medalja za bučino ulje člana našeg LAG-a 

Članu Lokalne akcijske grupe Sjeverozapad – OPG-u Andreja Petrović, dodijeljena je brončana medalja za kvalitetu bučinog ulja na 7. izložbi bučinih ulja sjeverozapadne Hrvatske, koja je organizirana u Ivanić Gradu, 14. listopada.

U konkurenciji 28 proizvođača bučinog ulja iz tri županije – Zagrebačke, Krapinsko – zagorske i Varaždinske, Obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Andreja Petrović ovo je vrijedno priznanje dodijeljeno u kategoriji bučinih ulja proizvedenih prema tradicionalnom postupku.

A o visokoj kvaliteti bučinih ulja proizvedenih na području Varaždinske županije svjedoče i priznanja koja su na izložbi u Ivanić Gradu dobili i drugi proizvođači bučinog ulja iz naše županije. U kategoriji nerafiniranih bučinih ulja  srebrne medalje osvojili su OPG Stjepan Kolenko i OPG Ivica Pozder, a brončane – OPG Jurica Cafuk, OPG Karmela Županić, OPG Mirko Lastavec  te Uslužna uljara PG Županić.

Sedma izložba bučinih ulja sjeverozapadne Hrvatske bila je još jedna prigoda za promociju i popularizaciju ove delikatesne namirnice u čijoj proizvodnji naši proizvođači ostvaruju sve značajnije rezultate.

Podijeli objavu

Najnovije vijesti
Skip to content