LAG Sjeverozapad na Gospodarskom sajmu u Varaždinu

Ponuda članova Lokalne akcijske grupe Sjeverozapad predstavljena je na Gospodarskom sajmu, koji je u petak, 20. listopada otvoren u sportskoj dvorani u Graberju. Posjetitelji sajma na štandu LAG-a Sjeverozapad mogu tako danas i sutra razgledati asortiman proizvoda članova naše lokalne akcijske grupe, od predmeta tradicionalnog rukotvorstva do bučinih ulja i drugih prehrambenih proizvoda.

Članovi predstavili svoje proizvode

– Lokalna akcijska grupa Sjeverozapad ponovo je svojim članovima omogućila besplatno predstavljanje njihovih proizvoda, ovoga puta na ovoj gospodarskoj manifestaciji u Varaždinu. No, na štandu je, uz ponudu članova LAG-a, predstavljena i bogata baština na području naše lokalne akcijske grupe, pri čemu posebno želim istaknuti lepoglavsku čipku, te razvojni potencijal koji imaju jedinice lokalne samouprave na području našeg LAG-a – istaknuo je na otvorenju Gospodarskog sajma gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić, predsjednik Lokalne akcijske grupe Sjeverozapad.

Posjetitelji sajma su s velikim zanimanjem razgledali ponudu Lokalne akcijske grupe Sjeverozapad, pa je štand LAG-a bio jedan od najposjećenijih.

 

–  LAG Sjeverozapad je po prvi puta prisutan na ovom sajmu, na kojem smo našim članovima omogućili da se posjetiteljima predstave sa svojim proizvodima, aktivnostima i promotivnim materijalima. Ovakva, neposredna komunikacija s potencijalnim kupcima sigurno je dobar način za prezentaciju naših članova i prigoda za prodaju njihovih proizvoda, pa će Lokalna akcijska grupa Sjeverozapad i dalje podržavati takav način predstavljanja naših članova – istaknuo je voditelj Lokalne akcijske grupe Sjeverozapad Mario Željezić, i pozvao posjetitelje Gospodarskog sajma da posjete naš štand.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=iGNmFXZucXE”]

Podijeli objavu

Najnovije vijesti
Skip to content