Radionica za pojašnjenje Natječaja TO 6.3.

Kako bi potencijalnim prijaviteljima približili uvjete drugog natječaja za Tip operacije 6.3. – Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava, koji je Lokalna akcijska grupa – Sjeverozapad raspisala prošloga tjedna, LAG će u srijedu, 16. prosinca, organizirati online radionicu na ZOOM platformi.

Potencijalni prijavitelji na radionici će dobiti informacije vezane i uz natječajnu dokumentaciju te način podnošenja prijava.

-Zbog protuepidemijskih mjera radionicu ćemo održati online, na ZOOM platformi. Pozivam sve zainteresirane predstavnike malih poljoprivrednih obiteljskih gospodarstava s područja našeg LAG-a, čija je ekonomska veličina između 2 i 8 tisuća eura, da se prijave na natječaj te da sudjeluju u radu ove radionice. Valja napomenuti kako je ovo vjerojatno posljednji natječaj za mala obiteljska poljoprivredna gospodarstva u ovom programskom razdoblju – istaknuo je  Emil Tkalec, LEADER menadžer u Lokalnoj akcijskoj grupi – Sjeverozapad.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava na ovom natječaju je gotovo 2 milijuna kuna, a visina potpore po nositelju projekta je više od 110 tisuća kuna, odnosno 15 tisuća eura.

Radionica LAG-a Sjeverozapad za Tip operacije 6.3. počet će u 16 sati, a svi zainteresirani poljoprivrednici radionici mogu pristupiti klikom na link – https://us05web.zoom.us/j/84350007651?pwd=R2hLdHJReUs4aGl1T3czSm9OdmM3Zz09#success, deset minuta prije početka radionice.

 

 

 

 

 

 

Skip to content