Poslovni uzlet dolazi u Varaždin

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a te svi ostali koji su zainteresirani za stjecanje novih poslovnih znanja će 13.ožujka 2015. u Varaždinu u Areni ( Šetalište Franje Tuđmana 1) imati priliku poslušati besplatne edukacije o mogućnostima financiranja projekata s područja ruralnog razvoja i poljoprivrede te regionalnog razvoja EU sredstvima, prednostima faktoringa, internacionalizaciji poslovanja te o cloud uslugama. Saznat ćete kako s malim budžetom ostvariti uspješnu kampanju, kako uspješno voditi poslovni tim, kako izbjeći greške u pisanju kreditnih zahtjeva te kako doći do povoljnih sredstava kreditiranja HBOR-a. Naime, projekt Poslovni uzlet dolazi u Varaždin i omogućuje vam da educiranjem pospješite svoje poslovanje.

Projekt Poslovni uzet pokrenut je na inicijativu Poslovnog dnevnika početkom 2014. godine, u suorgani­zaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske i u suradnji s partnerima. Osnovna ideja projekta bila je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj. Također cilj nam je bio omogućiti im alate da postanu još bolji, uspješniji te da ostvaruju rast poslovanja. Nakon što smo u 2014. godini uspješno educirali više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, nastavljamo podupirati malo i srednje poduzetništvo i u 2015.godini s još većim ambicijama i željama.

U 2014.godini Poslovni uzlet je obišao Jastrebarsko, Zagreb, Pregradu, Osijek i Rijeku te u ožujku prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata uz nezaobilazno druženje dolazi u Varaždin.

Manifestacije koje su iza nas okupile su velik broj poduzetnika i obrtnika koji su s događanja otišli s vrijednim znanjima i vještinama koje su naučili na edukacijama i koje će im pomoći u njihovom poslovanju. Da su edukacije korisne i kvalitetne najbolje pokazuje podatak koji govori kako su neki od polaznika dolazili i u više gradova u želji da nauče sve novitete zahvaljujući kojima će postati bolji.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

Skip to content