NATJEČAJI EUROPSKE UNIJE

Podmjera 6.1. programa ruralnog razvoja

Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je natječaj za provedbu Podmjere 6.1. Ova se mjera odnosi na – Potpore za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima, do 40 godina starosti, a potpora se korisniku dodjeljuje u iznosu do 50.000 eura u kunskoj protuvrijednosti.
Više informacija možete pronaći  OVDJE !

Podmjera 6.3. – Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava

Zainteresirani poljoprivrednici mogli su se do 31. srpnja 2015. godine prijaviti na za Podmjeru 6.3. koja se odnosi na Potporu razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava.
Više informacija možete pronaći OVDJE!

Podmjera 4.1. programa ulaganja u poljoprivredna gospodarstva

Korisnicima su dostupna i sredstva iz Podmjere 4.1. koja se odnosi na – Ulaganje u poljoprivredna gospodarstva.
Potporu mogu ostvariti sve fizičke i pravne osobe koje su upisane u Upisnik poljoprivrednika, i to za restrukturiranje, modernizaciju i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava. Jedan natječaj se odnosi na sektor svinjogojstva i peradarstva, a drugi je raspisan za sektor voća i povrća.
Više informacija možete pronaći OVDJE!

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je i natječaj za provedbu operacije 4.1.2. koja se odnosi na zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva.

Više informacija možete pronaći OVDJE !

Mjera 7. Programa ruralnog razvoja

Članovima LAG-a dostupna je i Mjera 7. iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. godine – Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima.
Više informacija možete pronaći OVDJE !

Skip to content