Anketa

Po vašem mišljenju, koji natječaj LAG-a Sjeverozapad treba biti prvi raspisan?

  • Operacija 6.3. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava (82%, 23 glasova)
  • Operacija 7.4. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu (11%, 3 glasova)
  • Ne znam. (7%, 2 glasova)
  • Operacija 6.4. Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima (0%, 0 glasova)

Ukupno glasova: 28
Arhiva anketa

Učitavanje ... Učitavanje ...

Video

Agro prognoza

VrijemeTrenutno u Lepoglavi
Temperatura zraka: ∼ 15℃
Tlak zraka: ∼ 1020hPa
Relativna vlažnost: ∼ 87%
Naoblaka: Bez naoblake
Više na Klima.hr

Vijest

Edukacija za poljoprivrednike: Kako se prijaviti na natječaj

Objavljeno:
Fotografija članka: Edukacija za poljoprivrednike: Kako se prijaviti na natječaj

Nakon što je LAG Sjeverozapad raspisao natječaj za tip operacije 6.3. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“, organizirat će i radionice za mala obiteljska poljoprivredna gospodarstva na kojima će detaljnije predstaviti uvjete ovog natječaja.

Lokalna akcijska grupa – Sjeverozapad radionice će organizirati u Vidovcu, u prostorijama Općine, u ponedjeljak, 26. ožujka, u 18 sati, zatim u utorak, 27. ožujka, u 18 sati, u lepoglavskom Domu kulture, te u srijedu, 4. travnja, u 13 sati, u Županijskoj palači na Franjevačkom trgu u Varaždinu.

– Na radionicama ćemo zainteresiranim predstavnicima malih obiteljskih gospodarstava pružiti dodatne informacije vezane uz natječaj za tip operacije 6.3. te detaljnije predstaviti natječajnu dokumentaciju i način podnošenja prijava. Stoga pozivamo sve zainteresirane poljoprivredne proizvođače da se odazovu na radionice, kako bi se što bolje pripremili za natječaj – istaknuo je Emil Tkalec, tajnik Lokalne akcijske grupe – Sjeverozapad.

Rok za podnošenje prijave je od 5. travnja do 7. svibnja, a ukupan iznos raspoloživih sredstava po ovom natječaju iznosi 2 milijuna 568 tisuća i 594 kune. Visina potpore po nositelju projekta iznosi 15 tisuća eura, odnosno 111 tisuća i 678 kuna.

 

 

Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mrežiTwitaj s prijateljima na mrežiPodijeli s poslovnjacimaDodaj + na mrežiPošalji na email

Korisne poveznice

Web stranica Ministarstva poljoprivrede Republika Hrvatska Web stranica agencije za plaćanja u poljoprovredi, ratarstvu i ruralnom razvoju Web stranice Ruralnog razvoja Web stranice Hrvatske mreže za ruralni razvoj Web stranice Savjetodavne službe Web stranice Strukturnih i investicijskih fondova EU