Anketa

Vodite li Evidenciju o prodaji vlastitih poljoprivrednih proizvoda, ako da na koji način?

  • Vodim putem obrazaca na papiru (33%, 2 glasova)
  • Vodim u tablicama na računalu (17%, 1 glasova)
  • Vodim putem specijalizirane aplikacije (17%, 1 glasova)
  • Ne vodim evidenciju, ali bih trebao (17%, 1 glasova)
  • Ne vodim evidenciju, jer nisam obavezan (17%, 1 glasova)

Ukupno glasova: 6
Arhiva anketa

Loading ... Loading ...

Video

Agro prognoza

VrijemeTrenutno u Lepoglavi
Temperatura zraka: ∼ 4℃
Tlak zraka: ∼ 1013hPa
Relativna vlažnost: ∼ 64%
Naoblaka: Bez naoblake
Više na Klima.hr

Vijest

Započinje serija radionica za tip operacije 6.3

Objavljeno:
Fotografija članka: Započinje serija radionica za tip operacije 6.3

Kako bi se mali poljoprivredni proizvođači što bolje pripremili za skorašnji natječaj Lokalne akcijske grupe – Sjeverozapad, koji je namijenjen upravo malim obiteljskim gospodarstvima, LAG Sjeverozapad će na svom području tijekom veljače organizirati niz radionica na kojima će predstaviti tip operacije 6.3.

• LAG Sjeverozapad će za tip operacije 6.3., koja je namijenjena malim poljoprivrednim gospodarstvima ekonomske veličine od 2.000 do 7.999 eura, organizirati radionice – Potpora malim poljoprivrednim gospodarstvima, na kojima ćemo potencijalnim korisnicima najaviti ovaj natječaj koji će raspisati naša lokalna akcijska grupa na svom području te ih nastojati što bolje pripremiti za prijavu na natječaj – naglasio je Mario Željezić, voditelj Lokalne akcijske grupe – Sjeverozapad.

Prva u nizu radionica bit će organizirana u Općini Beretinec, 20. veljače, zatim u Općini Petrijanec, 21. veljače, u Općini Cestica 22. veljače, te u Općini Maruševec, 28. veljače. Sve će radionice biti organizirane u općinskim zgradama s početkom u 18 sati.
• Pozivamo male poljoprivredne proizvođače s područja ovih općina da se odazovu na ove radionice, koje su besplatne, kako bi dobili što više korisnih informacija vezanih uz raspis natječaja za operaciju 6.3. te kako bi bili što uspješniji na natječaju – istaknuo je Emil Tkalec, tajnik Lokalne akcijske grupe – Sjeverozapad.

Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mrežiTwitaj s prijateljima na mrežiPodijeli s poslovnjacimaDodaj + na mrežiPošalji na email

Korisne poveznice

Web stranica Ministarstva poljoprivrede Republika Hrvatska Web stranica agencije za plaćanja u poljoprovredi, ratarstvu i ruralnom razvoju Web stranice Ruralnog razvoja Web stranice Hrvatske mreže za ruralni razvoj Web stranice Savjetodavne službe Web stranice Strukturnih i investicijskih fondova EU