Anketa

Vodite li Evidenciju o prodaji vlastitih poljoprivrednih proizvoda, ako da na koji način?

  • Vodim putem obrazaca na papiru (33%, 2 glasova)
  • Vodim u tablicama na računalu (17%, 1 glasova)
  • Vodim putem specijalizirane aplikacije (17%, 1 glasova)
  • Ne vodim evidenciju, ali bih trebao (17%, 1 glasova)
  • Ne vodim evidenciju, jer nisam obavezan (17%, 1 glasova)

Ukupno glasova: 6
Arhiva anketa

Loading ... Loading ...

Video

Agro prognoza

VrijemeTrenutno u Lepoglavi
Temperatura zraka: ∼ 2℃
Tlak zraka: ∼ 1012hPa
Relativna vlažnost: ∼ 82%
Naoblaka: Bez naoblake
Više na Klima.hr

Vijest

Za ruralni razvoj još 5,1 milijun kuna

Objavljeno:
Fotografija članka: Za ruralni razvoj još 5,1 milijun kuna

Predsjednik Lokalne akcijske grupe – Sjeverozapad Marijan Škvarić potpisao je u srijedu, 12. svibnja, aneks ugovora s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, kojim je ovom LAG-u dodijeljeno dodatnih 5,1 milijuna kuna „europskog novca“ za provedbu projekata određenih Lokalnom razvojnom strategijom LAG-a Sjeverozapad.

– U financijskoj perspektivi 2014. – 2020. LAG Sjeverozapad ostvario je potporu u ukupnom iznosu od 16,5 milijuna kuna. Od toga je 9,2 milijuna kuna već realizirano kroz financiranje projekata poljoprivrednicima te jedinicama lokalne samouprave s područja naše lokalne akcijske grupe. Ovih dodatnih 5,1 milijun kuna LAG je namijenio za natječaje u poljoprivredi, kojima će obiteljska poljoprivredna gospodarstva moći povećati proizvodnju i unaprijediti poslovanje, te za jedinice lokalne samouprave na našem području, koja će tim bespovratnim sredstvima financirati projekte vezane uz izgradnju infrastrukture kojom će se poboljšati kvaliteta života na ruralnom području. Preostala sredstva utrošit će se za projekte suradnje LAG-ova te za izradu nove strategije, strateškog razvojnog dokumenta, koji je temelj da LAG Sjeverozapad u novoj financijskoj perspektivi dobije još više novaca za Programe ruralnog razvoja – istaknuo je Marijan Škvarić, predsjednik Lokalne akcijske grupe Sjeverozapad.

 

Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mrežiTwitaj s prijateljima na mrežiPodijeli s poslovnjacimaDodaj + na mrežiPošalji na email

Korisne poveznice

Web stranica Ministarstva poljoprivrede Republika Hrvatska Web stranica agencije za plaćanja u poljoprovredi, ratarstvu i ruralnom razvoju Web stranice Ruralnog razvoja Web stranice Hrvatske mreže za ruralni razvoj Web stranice Savjetodavne službe Web stranice Strukturnih i investicijskih fondova EU