Anketa

Vodite li Evidenciju o prodaji vlastitih poljoprivrednih proizvoda, ako da na koji način?

  • Vodim putem obrazaca na papiru (33%, 2 glasova)
  • Vodim u tablicama na računalu (17%, 1 glasova)
  • Vodim putem specijalizirane aplikacije (17%, 1 glasova)
  • Ne vodim evidenciju, ali bih trebao (17%, 1 glasova)
  • Ne vodim evidenciju, jer nisam obavezan (17%, 1 glasova)

Ukupno glasova: 6
Arhiva anketa

Loading ... Loading ...

Video

Agro prognoza

VrijemeTrenutno u Lepoglavi
Temperatura zraka: ∼ 4℃
Tlak zraka: ∼ 1013hPa
Relativna vlažnost: ∼ 64%
Naoblaka: Bez naoblake
Više na Klima.hr

Vijest

U tijeku terenske kontrole korisnika Mjere 6.3.

Objavljeno:
Fotografija članka: U tijeku terenske kontrole korisnika Mjere 6.3.

Zaposlenici Lokalne akcijske grupe – Sjeverozapad obavljaju terenske kontrole korisnika kojima su na 1. natječaju LAG-a za provedbu Tipa operacije 6.3. – Poticanje i unapređenje poljoprivredne proizvodnje, dodijeljena bespovratna sredstva.

– Riječ je o obaveznoj terenskoj kontroli korisnika koji su podnijeli zahtjev za isplatu zadnje rate. Tijekom terenske kontrole kontroliramo svu dokumentaciju korisnika koja je vezana uz provedbu njihovog projekta, dakle, ugovore, račune i sva plaćanja, a provjeravamo i svu kupljenu poljoprivrednu mehanizaciju, kao i njihova druga ulaganja vezana primjerice, uz gradnju objekata. Do sada u terenskim kontrolama nismo imali spornih situacija, pa vjerujem da će tako biti i nadalje. Nakon obavljene terenske kontrole djelatnici LAG-a šalju zapisnik s potrebnom dokumentacijom Agenciji za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, koja provjerava zaprimljene dokumente i isplaćuje zadnju ratu, odnosno, 55.839 kuna – istaknuo je Emil Tkalec, LEADER menadžer u Lokalnoj akcijskoj grupi – Sjeverozapad.

Terenske kontrole korisnika Mjere 6.3. koji su podnijeli zahtjev Agenciji za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj za zadnju isplatu bit će nastavljene i tijekom prosinca.

– Obavještavamo sve korisnike Mjere 6.3. koji su podnijeli zahtjev za zadnju isplatu da će zaposlenici LAG-a u skoro vrijeme doći u terensku kontrolu na njihova obiteljska poljoprivredna gospodarstva – poručio je Mario Željezić, voditelj Lokalne akcijske grupe – Sjeverozapad.

Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mrežiTwitaj s prijateljima na mrežiPodijeli s poslovnjacimaDodaj + na mrežiPošalji na email

Korisne poveznice

Web stranica Ministarstva poljoprivrede Republika Hrvatska Web stranica agencije za plaćanja u poljoprovredi, ratarstvu i ruralnom razvoju Web stranice Ruralnog razvoja Web stranice Hrvatske mreže za ruralni razvoj Web stranice Savjetodavne službe Web stranice Strukturnih i investicijskih fondova EU