Anketa

Vodite li Evidenciju o prodaji vlastitih poljoprivrednih proizvoda, ako da na koji način?

  • Vodim putem obrazaca na papiru (33%, 2 glasova)
  • Vodim u tablicama na računalu (17%, 1 glasova)
  • Vodim putem specijalizirane aplikacije (17%, 1 glasova)
  • Ne vodim evidenciju, ali bih trebao (17%, 1 glasova)
  • Ne vodim evidenciju, jer nisam obavezan (17%, 1 glasova)

Ukupno glasova: 6
Arhiva anketa

Loading ... Loading ...

Video

Agro prognoza

VrijemeTrenutno u Lepoglavi
Temperatura zraka: ∼ 2℃
Tlak zraka: ∼ 1012hPa
Relativna vlažnost: ∼ 82%
Naoblaka: Bez naoblake
Više na Klima.hr

Vijest

Stanje provedbe Mjere 19 i izrada LRS za novo programsko razdoblje

Objavljeno:
Fotografija članka: Stanje provedbe Mjere 19 i izrada LRS za novo programsko razdoblje

U organizaciji Ministarstva poljoprivrede i Nacionalne ruralne mreže, u suradnji s LEADER mrežom Hrvatske, Hrvatskom mrežom za ruralni razvoj, Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i LAG-om Zagorje-Sutla od 2. do 4. studenoga u Tuhelju je održana radionica za lokalne akcijske grupe na temu – Stanje provedbe Mjere 19 i izrada LRS za novo programsko razdoblje.

Radionicu je otvorio Zdravko Tušek, državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede, a sudionike su pozdravili Željko Kolar, župan Krapinsko-zagorske županije i Mladen Hercigonja, načelnik Općine Tuhelj.

Na radionici je raspravljano o provedbi Mjere 19 unutar Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. te o pripremama za provedbu Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike, odnosno LEADER pristupa u novom programskom razdoblju (izrada LRS i LAG intervencija za novo programsko razdoblje). Sudionici radionice su također predstavili projekte suradnje koje provode LAG-ovi s partnerima unutar Republike Hrvatske i iz drugih država članovima.

U sklopu radionice organiziran je i terenski obilazak projekta na području LAG-a Zagorje-Sutla, koji su sufinancirani sredstvima Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.

 

Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mrežiTwitaj s prijateljima na mrežiPodijeli s poslovnjacimaDodaj + na mrežiPošalji na email

Korisne poveznice

Web stranica Ministarstva poljoprivrede Republika Hrvatska Web stranica agencije za plaćanja u poljoprovredi, ratarstvu i ruralnom razvoju Web stranice Ruralnog razvoja Web stranice Hrvatske mreže za ruralni razvoj Web stranice Savjetodavne službe Web stranice Strukturnih i investicijskih fondova EU