Anketa

Vodite li Evidenciju o prodaji vlastitih poljoprivrednih proizvoda, ako da na koji način?

  • Vodim putem obrazaca na papiru (33%, 2 glasova)
  • Vodim u tablicama na računalu (17%, 1 glasova)
  • Vodim putem specijalizirane aplikacije (17%, 1 glasova)
  • Ne vodim evidenciju, ali bih trebao (17%, 1 glasova)
  • Ne vodim evidenciju, jer nisam obavezan (17%, 1 glasova)

Ukupno glasova: 6
Arhiva anketa

Loading ... Loading ...

Video

Agro prognoza

VrijemeTrenutno u Lepoglavi
Temperatura zraka: ∼ 3℃
Tlak zraka: ∼ 1012hPa
Relativna vlažnost: ∼ 80%
Naoblaka: Bez naoblake
Više na Klima.hr

Vijest

Radionica za implementaciju projekata

Objavljeno:
Fotografija članka: Radionica za implementaciju projekata

Lokalna akcijska grupa – Sjeverozapad u utorak, 7. svibnja, s početkom u 16 sati i 30 minuta, organizirat će u Domu kulture u Lepoglavi, radionicu na kojoj će 23 mala obiteljska gospodarstva, čiji su projektni prijedlozi prošli na natječaju LAG-a za Tip operacije operacije 6.3. – Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava, dobiti detaljnije informacije o implementaciji njihovih projekata.

LAG Sjeverozapad je za provedbu natječaja za Tip operacije 6.3. izdvojio više od 2,5 milijuna kuna, a tim će bespovratnim sredstvima mala poljoprivredna obiteljska gospodarstva s područja LAG Sjeverozapad modernizirati i unaprijediti proces rada i poslovanja, odnosno povećati svoje proizvodne kapacitete.

-Da bi pravilno iskoristili ova bespovratna sredstva za mala obiteljska poljoprivredna gospodarstva organiziramo radionicu na kojoj ćemo im predstaviti daljnji tijek procesa implementacije njihovih projekata. Detaljno ćemo primjerice predstaviti kako na pravilan način izraditi zahtjev za predujam, odnosno, zahtjev za isplatu, kako bi mogli započeti realizaciju projektnih prijedloga. Na radionici ćemo govoriti i o nizu drugih detalja na koje trebaju obratiti pozornost kako bi s uspjehom i na pravilan način implementirali svoj projekt – istaknuo je Emil Tkalec, LEADER menadžer u Lokalnoj akcijskoj grupi – Sjeverozapad.

Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mrežiTwitaj s prijateljima na mrežiPodijeli s poslovnjacimaDodaj + na mrežiPošalji na email

Korisne poveznice

Web stranica Ministarstva poljoprivrede Republika Hrvatska Web stranica agencije za plaćanja u poljoprovredi, ratarstvu i ruralnom razvoju Web stranice Ruralnog razvoja Web stranice Hrvatske mreže za ruralni razvoj Web stranice Savjetodavne službe Web stranice Strukturnih i investicijskih fondova EU