Anketa

Vodite li Evidenciju o prodaji vlastitih poljoprivrednih proizvoda, ako da na koji način?

  • Vodim putem obrazaca na papiru (33%, 2 glasova)
  • Vodim u tablicama na računalu (17%, 1 glasova)
  • Vodim putem specijalizirane aplikacije (17%, 1 glasova)
  • Ne vodim evidenciju, ali bih trebao (17%, 1 glasova)
  • Ne vodim evidenciju, jer nisam obavezan (17%, 1 glasova)

Ukupno glasova: 6
Arhiva anketa

Loading ... Loading ...

Video

Agro prognoza

VrijemeTrenutno u Lepoglavi
Temperatura zraka: ∼ 2℃
Tlak zraka: ∼ 1012hPa
Relativna vlažnost: ∼ 80%
Naoblaka: Bez naoblake
Više na Klima.hr

Vijest

Projekti u skladu s ciljevima Lokalne razvojne strategije

Objavljeno:
Fotografija članka: Projekti u skladu s ciljevima Lokalne razvojne strategije

Kako bi što bolje pripremila potencijalne prijavitelje na natječaj za Tip operacije 7.4., Lokalna akcijska grupa – Sjeverozapad, je u srijedu, 24. listopada, u Vinici održala radionicu za predstavnike jedinica lokalne samouprave sa svog područja.

–  Lokalna akcijska grupa – Sjeverozapad raspisala je natječaj za Tip operacije 7.4. – Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu, stoga smo jučer u Lepoglavi, a danas u Vinici, organizirali radionicu na kojoj smo predstavnicima potencijalnih prijavitelja detaljno predstavili natječajnu dokumentaciju, rokove za prijavu projekata te detalje vezane uz provedbu projektnih aktivnosti, primjerice uz postupak javne nabave- rekao je Emil Tkalec, LEADER menadžer, te posebno istaknuo kako projekti koje će 14 jedinica lokalne samouprave s područja LAG-a Sjeverozapad prijaviti na natječaj za Tip operacije 7.4. moraju biti u skladu s ciljevima Lokalne razvojne strategije LAG-a Sjeverozapad.

Izgradnja, rekonstrukcija i opremanje objekata male društvene infrastrukture, za koju će Lokalna akcijska grupa – Sjeverozapad na ovom natječaju izdvojiti ukupno 3 milijuna i 528 tisuća kuna, značajno će pridonijeti podizanju kvalitete života na ruralnom području sjeverozapadnog dijela Varaždinske županije.
Prijave na natječaj za Tip operacije 7.4. LAG Sjeverozapad primat će od 29. listopada do 3. prosinca, a prijavitelji bi odluku o odabiru projekta trebali primiti već krajem ove godine – istaknuto je na radionici, koju je LAG Sjeverozapad održao u Vinici.

Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mrežiTwitaj s prijateljima na mrežiPodijeli s poslovnjacimaDodaj + na mrežiPošalji na email

Korisne poveznice

Web stranica Ministarstva poljoprivrede Republika Hrvatska Web stranica agencije za plaćanja u poljoprovredi, ratarstvu i ruralnom razvoju Web stranice Ruralnog razvoja Web stranice Hrvatske mreže za ruralni razvoj Web stranice Savjetodavne službe Web stranice Strukturnih i investicijskih fondova EU