Anketa

Vodite li Evidenciju o prodaji vlastitih poljoprivrednih proizvoda, ako da na koji način?

  • Vodim putem obrazaca na papiru (33%, 2 glasova)
  • Vodim u tablicama na računalu (17%, 1 glasova)
  • Vodim putem specijalizirane aplikacije (17%, 1 glasova)
  • Ne vodim evidenciju, ali bih trebao (17%, 1 glasova)
  • Ne vodim evidenciju, jer nisam obavezan (17%, 1 glasova)

Ukupno glasova: 6
Arhiva anketa

Loading ... Loading ...

Video

Agro prognoza

VrijemeTrenutno u Lepoglavi
Temperatura zraka: ∼ 3℃
Tlak zraka: ∼ 1012hPa
Relativna vlažnost: ∼ 80%
Naoblaka: Bez naoblake
Više na Klima.hr

Vijest

Prijaviteljima predstavljena natječajna dokumentacija

Objavljeno:
Fotografija članka: Prijaviteljima predstavljena natječajna dokumentacija

Nakon što je 15. listopada Lokalna akcijska grupa – Sjeverozapad raspisala natječaj za Tip operacije 7.4. – Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu, u utorak, 23. listopada, u Domu kulture u Lepoglavi, održana je i prva radionica za potencijalne prijavitelje na ovaj natječaj LAG-a.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava po ovom natječaju LAG-a Sjeverozapad iznosi 3 milijuna i 528 tisuća kuna, a visina potpore po nositelju projekta je najviše 252 tisuće kuna.

-Natječaj je namijenjen jedinicama lokalne samouprave s područja našeg LAG-a, za sufinanciranje njihovih projekata vezanih uz izgradnju i uređenje male društvene infrastrukture. Općine i gradovi same su odabrale projekte koje će prijaviti na ovaj natječaj, prije svega one koje mogu teže prijaviti na neke druge izvore financiranja. Riječ je uglavnom o projektima uređenja i opremanja sportskih objekata, dječjih igrališta, groblja i grobnih kuća – istaknuo je Mario Željezić, voditelj Lokalne akcijske grupe – Sjeverozapad.

Na radionici je predstavnicima jedinica lokalne samouprave s područja LAG-a Sjeverozapad, ali i arhitektima i urbanistima, detaljno predstavljena natječajna dokumentacija te neke posebnosti prijave na natječaj za Tip operacije 7.4.

Jedinice lokalne samouprave s područja LAG-a Sjeverozapad prijave projekata za Tip operacije 7.4. mogu podnijeti od 29. listopada do 3. prosinca ove godine.

Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mrežiTwitaj s prijateljima na mrežiPodijeli s poslovnjacimaDodaj + na mrežiPošalji na email

Korisne poveznice

Web stranica Ministarstva poljoprivrede Republika Hrvatska Web stranica agencije za plaćanja u poljoprovredi, ratarstvu i ruralnom razvoju Web stranice Ruralnog razvoja Web stranice Hrvatske mreže za ruralni razvoj Web stranice Savjetodavne službe Web stranice Strukturnih i investicijskih fondova EU