Anketa

Vodite li Evidenciju o prodaji vlastitih poljoprivrednih proizvoda, ako da na koji način?

  • Vodim putem obrazaca na papiru (33%, 2 glasova)
  • Vodim u tablicama na računalu (17%, 1 glasova)
  • Vodim putem specijalizirane aplikacije (17%, 1 glasova)
  • Ne vodim evidenciju, ali bih trebao (17%, 1 glasova)
  • Ne vodim evidenciju, jer nisam obavezan (17%, 1 glasova)

Ukupno glasova: 6
Arhiva anketa

Loading ... Loading ...

Video

Agro prognoza

VrijemeTrenutno u Lepoglavi
Temperatura zraka: ∼ 3℃
Tlak zraka: ∼ 1012hPa
Relativna vlažnost: ∼ 77%
Naoblaka: Bez naoblake
Više na Klima.hr

Vijest

Poziv poljoprivrednicima na radionicu za Mjeru 6

Objavljeno:
Fotografija članka: Poziv poljoprivrednicima na radionicu za Mjeru 6

Razvojna agencija Sjever – DAN i Lokalna akcijska grupa – Sjeverozapad organiziraju informativnu radionicu vezanu uz natječaje za Mjeru 6 – Potpora mladim poljoprivrednicima (Mjera 6.1.1.) i Potpora malim poljoprivrednim gospodarstvima (Mjera 6.3.1.). Radionica će biti održana u utorak, 31. kolovoza, u Studentskom klubu Studentskog doma u Varaždinu, od 13.30 do 14.30 sati.

-Uvjeti i kriteriji za nove natječaje za Mjeru 6 iz Programa ruralnog razvoja bitno su drugačiji od dosadašnjih, stoga pozivamo poljoprivrednike da se na ovoj radionici bolje informiraju o uvjetima koje će morati zadovoljiti kako bi mogli konkurirati na natječajima za ovaj tip operacije – naglasio je mr. sc. Emil Tkalec, LEADER menadžer u LAG-u Sjeverozapad.

Potencijalni prijavitelji na natječaj za Mjeru 6.1.1. na radionici će dobiti informacije vezane uz prihvatljivost korisnika i aktivnosti, odnosno, troškova, potrebnu dokumentaciju za prijavu projekta, kriterije za rangiranje projekata, te uz postupak dodjele potpore.
Mladi poljoprivrednici mogu na natječaju za Mjeru 6.1.1. ostvariti po projektu potporu od 50 tisuća eura u kunskoj protuvrijednosti i to 100 posto od prihvatljivih aktivnosti, a mala poljoprivredna gospodarstva na natječaju za Mjeru 6.3.1. potporu od 15 tisuća eura u kunskoj protuvrijednosti.

Radionica je besplatna, a provodi se u okviru projekta TUTOR – rasT podUzeTništva krOz infoRmiranje kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Zbog epidemioloških mjera ograničen je broj sudionika na radionici, stoga organizatori mole da sudionici svoj dolazak prijave na adresu elektronske pošte: [email protected] ili na broj telefona 042/213 700.

Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mrežiTwitaj s prijateljima na mrežiPodijeli s poslovnjacimaDodaj + na mrežiPošalji na email

Korisne poveznice

Web stranica Ministarstva poljoprivrede Republika Hrvatska Web stranica agencije za plaćanja u poljoprovredi, ratarstvu i ruralnom razvoju Web stranice Ruralnog razvoja Web stranice Hrvatske mreže za ruralni razvoj Web stranice Savjetodavne službe Web stranice Strukturnih i investicijskih fondova EU