Anketa

Vodite li Evidenciju o prodaji vlastitih poljoprivrednih proizvoda, ako da na koji način?

  • Vodim putem obrazaca na papiru (33%, 2 glasova)
  • Vodim u tablicama na računalu (17%, 1 glasova)
  • Vodim putem specijalizirane aplikacije (17%, 1 glasova)
  • Ne vodim evidenciju, ali bih trebao (17%, 1 glasova)
  • Ne vodim evidenciju, jer nisam obavezan (17%, 1 glasova)

Ukupno glasova: 6
Arhiva anketa

Loading ... Loading ...

Video

Agro prognoza

VrijemeTrenutno u Lepoglavi
Temperatura zraka: ∼ 3℃
Tlak zraka: ∼ 1012hPa
Relativna vlažnost: ∼ 77%
Naoblaka: Bez naoblake
Više na Klima.hr

Vijest

Poziv na partnerske odbore za izradu Lokalne razvojne strategije

Objavljeno:
Fotografija članka: Poziv na partnerske odbore za izradu Lokalne razvojne strategije

Nakon blagdanske stanke, slijedećeg će tjedna biti nastavljen ciklus radionica za izradu Lokalne razvojne strategije LAG-a Sjeverozapad. Partnerski odbori na temu – Razvoj poljoprivrede, bit će održan u utorak, 12. siječnja, s početkom u 18 sati, u prostorijama Općine Vidovec, na Trgu sv. Vida 9 u Vidovcu, te u četvrtak, 14. siječnja, s početkom u 18 sati, u Petrijancu, u prostorijama Vatrogasnog doma, na Trgu sv. Petra 8.

– Iz Programa ruralnog razvoja 2014. – 2020. godine dodjeljuju se sredstva akreditiranim LAG-ovima u iznosu od 3 do 5 milijuna eura, koja su namijenjena za projekte iz LAG područja, na temelju Lokalne razvojne strategije – istaknuo je Mario Željezić, voditelj LAG-a Sjeverozapad.
O ovoj temi na partnerskim odborima govorit će dr. sc. Miljenko Ernoić te predstavnici tvrtke Halo iz slovenskih Cirkulana – Sonja i Jernej Golc.

– Potrebe u prostoru najbolje prepoznaju oni koji aktivno žive i rade na području djelovanja LAG-a Sjeverozapad. Stoga, kako bismo izradili što kvalitetniji dokument te u njega ugradili sve Vaše ideje, potrebe te sve ono što smatrate da bi pomoglo razvoju poljoprivrede na području našeg LAG-a, bitno je da se u što većem broju uključite u izradu Strategije. Kroz veću uključenost svih dionika u izradu Strategije, dobit ćemo više ideja te realnu sliku stanja i potreba područja u kojem živimo. Pozivam poljoprivrednike, predstavnike OPG-ova, poljoprivredne proizvođače te sve zainteresirane da dođu i da se uključe u izradu Lokalne razvojne strategije Lokalne akcijske grupe – Sjeverozapad 2014.-2020. – naglasio je lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić, predsjednik LAG-a Sjeverozapad.

Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mrežiTwitaj s prijateljima na mrežiPodijeli s poslovnjacimaDodaj + na mrežiPošalji na email

Korisne poveznice

Web stranica Ministarstva poljoprivrede Republika Hrvatska Web stranica agencije za plaćanja u poljoprovredi, ratarstvu i ruralnom razvoju Web stranice Ruralnog razvoja Web stranice Hrvatske mreže za ruralni razvoj Web stranice Savjetodavne službe Web stranice Strukturnih i investicijskih fondova EU