Anketa

Vodite li Evidenciju o prodaji vlastitih poljoprivrednih proizvoda, ako da na koji način?

  • Vodim putem obrazaca na papiru (33%, 2 glasova)
  • Vodim u tablicama na računalu (17%, 1 glasova)
  • Vodim putem specijalizirane aplikacije (17%, 1 glasova)
  • Ne vodim evidenciju, ali bih trebao (17%, 1 glasova)
  • Ne vodim evidenciju, jer nisam obavezan (17%, 1 glasova)

Ukupno glasova: 6
Arhiva anketa

Loading ... Loading ...

Video

Agro prognoza

VrijemeTrenutno u Lepoglavi
Temperatura zraka: ∼ 3℃
Tlak zraka: ∼ 1013hPa
Relativna vlažnost: ∼ 64%
Naoblaka: Bez naoblake
Više na Klima.hr

Vijest

LAG Sjeverozapad na Špancirfestu

Objavljeno:
Fotografija članka: LAG Sjeverozapad na Špancirfestu

Svoje članice i njihove potencijale Lokalna akcijska grupa Sjeverozapad predstavlja na ovogodišnjem Špancirfestu. Sredstvima koja je LAG Sjeverozapad dobio iz IPARD programa za sufinanciranje svog rada, a riječ je o ukupno 900 tisuća kuna, LAG je, između ostalog, iznajmio izložbeni prostor na ovogodišnjem Špancirfestu koji za predstavljanje svojih potencijala koriste njegove članice.

Riječ je o dva grada i devet općina – gradovima Lepoglavi i Ivancu te općinama Bednja, Cestica, Donja Voća, Klenovnik, Maruševec, Petrijanec, Sračinec, Vinica i Vidovec, koji su prepoznali i objedinili svoje potencijale te zajedničkim djelovanjem kroz Lokalnu akcijsku grupu Sjeverozapad nastoje te potencijale iskoristiti za vlastiti razvoj.


– Sve članice LAG-a Sjeverozapad svjesne su potencijala koje imaju. Posebice onih u poljoprivredi, turizmu i gospodarstvu. Također su svjesne da te potencijale najbolje mogu iskoristiti zajedničkim djelovanjem što se već i potvrđuje budući da su dosadašnji projekti LAG-a Sjeverozapad visoko ocjenjeni na svim natječajima na kojima se ostvaruju potpore za realizaciju aktivnosti kojima LAG pridonosi razvoju svojih članica. Potvrda tome je i činjenica da je LAG Sjeverozapad jedini LAG u Hrvatskoj koji je nedavno za svoj projekt “Strategija poboljšanja energetske učinkovitosti javne rasvjete na području LAG-a Sjeverozapad” dobio sredstva iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost – istaknuo je predsjednik LAG-a Sjeverozapad, lepoglavski gradonačelnik i saborski zastupnik Marijan Škvarić posjetivši izložbeni prostor LAG-a Sjeverozapad na ovogodišnjem Špancirfestu.

Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mrežiTwitaj s prijateljima na mrežiPodijeli s poslovnjacimaDodaj + na mrežiPošalji na email

Korisne poveznice

Web stranica Ministarstva poljoprivrede Republika Hrvatska Web stranica agencije za plaćanja u poljoprovredi, ratarstvu i ruralnom razvoju Web stranice Ruralnog razvoja Web stranice Hrvatske mreže za ruralni razvoj Web stranice Savjetodavne službe Web stranice Strukturnih i investicijskih fondova EU