Anketa

Vodite li Evidenciju o prodaji vlastitih poljoprivrednih proizvoda, ako da na koji način?

  • Vodim putem obrazaca na papiru (33%, 2 glasova)
  • Vodim u tablicama na računalu (17%, 1 glasova)
  • Vodim putem specijalizirane aplikacije (17%, 1 glasova)
  • Ne vodim evidenciju, ali bih trebao (17%, 1 glasova)
  • Ne vodim evidenciju, jer nisam obavezan (17%, 1 glasova)

Ukupno glasova: 6
Arhiva anketa

Loading ... Loading ...

Video

Agro prognoza

VrijemeTrenutno u Lepoglavi
Temperatura zraka: ∼ 4℃
Tlak zraka: ∼ 1013hPa
Relativna vlažnost: ∼ 65%
Naoblaka: Bez naoblake
Više na Klima.hr

Vijest

LAG Sjeverozapad na Špancirfestu

Objavljeno:
Fotografija članka: LAG Sjeverozapad na Špancirfestu

Lokalna akcijska grupa Sjeverozapad i na ovogodišnjem Špancirfestu predstavlja ponudu svojih članova – udruga, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i tvrtki sa svog područja, koja je izložena na posebnom štandu LAG-a na Franjevačkom trgu.

LAG Sjeverozapad se tako već tradicionalno predstavlja na Špancirfestu, čime svojim članovima omogućuje da se besplatno predstave sa svojim proizvodima velikom broju posjetitelja ovog festivala.
Nastup u Varaždinu je još jedna prigoda i za predstavljanje iznimne tradicijske baštine kraja koji pokriva ova lokalna akcijska grupa.

– Naša lokalna akcijska grupa omogućava svojim članovima da se i ovom prigodom besplatno promoviraju, ali i da prodaju svoje proizvode na štandu LAG-a. No, od financijske pomoći važnija je poruka koju želimo poslati, a to je da se isplati raditi i aktivirati u vlastitoj zajednici – istaknuo je Marijan Škvarić, predsjednik LAG-a Sjeverozapad, koji će o aktivnostima Lokalne akcijske grupe Sjeverozapad govoriti i na konferenciji za novinare, koja će biti upriličena u četvrtak, 25. kolovoza, u 10 sati i 30 minuta, na Franjevačkom trgu.

Lokalna akcijska grupa Sjeverozapad okuplja 14 jedinica lokalne samouprave i pokriva područje veće od 619 četvornih kilometara, na kojem živi 113.785 stanovnika.

Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mrežiTwitaj s prijateljima na mrežiPodijeli s poslovnjacimaDodaj + na mrežiPošalji na email

Korisne poveznice

Web stranica Ministarstva poljoprivrede Republika Hrvatska Web stranica agencije za plaćanja u poljoprovredi, ratarstvu i ruralnom razvoju Web stranice Ruralnog razvoja Web stranice Hrvatske mreže za ruralni razvoj Web stranice Savjetodavne službe Web stranice Strukturnih i investicijskih fondova EU