Anketa

Vodite li Evidenciju o prodaji vlastitih poljoprivrednih proizvoda, ako da na koji način?

  • Vodim putem obrazaca na papiru (33%, 2 glasova)
  • Vodim u tablicama na računalu (17%, 1 glasova)
  • Vodim putem specijalizirane aplikacije (17%, 1 glasova)
  • Ne vodim evidenciju, ali bih trebao (17%, 1 glasova)
  • Ne vodim evidenciju, jer nisam obavezan (17%, 1 glasova)

Ukupno glasova: 6
Arhiva anketa

Loading ... Loading ...

Video

Agro prognoza

VrijemeTrenutno u Lepoglavi
Temperatura zraka: ∼ 3℃
Tlak zraka: ∼ 1012hPa
Relativna vlažnost: ∼ 80%
Naoblaka: Bez naoblake
Više na Klima.hr

Vijest

LAG Sjeverozapad na Ludbreškom sajmu

Objavljeno:
Fotografija članka: LAG Sjeverozapad na Ludbreškom sajmu

Članovi Lokalne akcijske grupe – Sjeverozapad svoje proizvode predstavljaju na Ludbreškom sajmu, najvećoj gospodarskoj manifestaciji ludbreškog kraja, koja se održava u sklopu manifestacije – Dani ludbreške Svete Nedjelje.

– Nakon što smo nedavno našim članovima omogućili besplatno predstavljanje na varaždinskom Špancirfestu, sada smo takvu promociju organizirali i na Ludbreškom sajmu. Budući da je ova gospodarska priredba odlična prigoda za promociju našeg LAG-a i njegovih članova, kao mjesto povezivanja poslovnih partnera, posebice obrtnika te malih poduzetnika, ove smo godine, po prvi puta, omogućili predstavljanje i na toj manifestaciji, koja je već tradicionalno, odlično posjećena – naglasio je Mario Željezić, voditelj Lokalne akcijske grupe – Sjeverozapad.
Na štandu LAG-a Sjeverozapad, na frekventnoj lokaciji kod dvorca Batthyany, članovi će do nedjelje ponuditi svoje tradicijske proizvode i rukotvorine, te poljoprivredne proizvode i pripravke od ljekovitog i aromatičnog bilja.

– Ova gospodarska priredba u Ludbregu, tradicionalno poduzetničkom kraju, nova je prigoda za predstavljanje naših članova. Organizacijom ovakve, za članove besplatne promocije, omogućujemo da njihovi proizvodi budu prezentirani velikom broju posjetitelja Ludbreškog sajma. Nastup u Ludbregu je ujedno prigoda da predstavimo i naš LAG, ali i brojne posebnosti na području naše lokalne akcijske grupe – istaknuo je Marijan Škvarić, predsjednik LAG-a Sjeverozapad, koji je prvog dana ove sajamske priredbe posjetio štand na kojem izlažu članovi ove lokalne akcijske grupe.

Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mrežiTwitaj s prijateljima na mrežiPodijeli s poslovnjacimaDodaj + na mrežiPošalji na email

Korisne poveznice

Web stranica Ministarstva poljoprivrede Republika Hrvatska Web stranica agencije za plaćanja u poljoprovredi, ratarstvu i ruralnom razvoju Web stranice Ruralnog razvoja Web stranice Hrvatske mreže za ruralni razvoj Web stranice Savjetodavne službe Web stranice Strukturnih i investicijskih fondova EU