Anketa

Vodite li Evidenciju o prodaji vlastitih poljoprivrednih proizvoda, ako da na koji način?

  • Vodim putem obrazaca na papiru (33%, 2 glasova)
  • Vodim u tablicama na računalu (17%, 1 glasova)
  • Vodim putem specijalizirane aplikacije (17%, 1 glasova)
  • Ne vodim evidenciju, ali bih trebao (17%, 1 glasova)
  • Ne vodim evidenciju, jer nisam obavezan (17%, 1 glasova)

Ukupno glasova: 6
Arhiva anketa

Loading ... Loading ...

Video

Agro prognoza

VrijemeTrenutno u Lepoglavi
Temperatura zraka: ∼ 3℃
Tlak zraka: ∼ 1012hPa
Relativna vlažnost: ∼ 77%
Naoblaka: Bez naoblake
Više na Klima.hr

Vijest

Članovi LAG-a izlažu na Špancirfestu

Objavljeno:
Fotografija članka: Članovi LAG-a izlažu na Špancirfestu

Lokalna akcijska grupa – Sjeverozapad i ove je godine omogućila besplatnu promociju svojih članova na Špancirfestu. Članovi LAG-a, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, udruge i tvrtke, predstavit će svoje proizvode – lokalne poljoprivredne proizvode i predmete tradicijskog rukotvorstva, u dvije izložbene kućice na Franjevačkom trgu, kraj ulaza u zgradu Varaždinske županije.

– Špancirfest je najveća turistička priredba na području našega LAG-a, stoga već petu godinu Lokalna akcijska grupa – Sjeverozapad svojim članovima omogućuje besplatnu promociju na ovoj manifestaciji, kako bismo im i na taj način omogućili da što bolje promoviraju svoju djelatnost i proizvode. Predstavljanjem na Špancirfestu želimo posebno istaknuti značaj lokalne proizvodnje za ukupni razvoj u zajednici te promovirati naše članove, koji svojom djelatnošću doprinose uspješnom i održivom razvoju na području našeg LAG-a. Veseli nas što brojni posjetitelji ove priredbe sve više prepoznaju ponudu naših članova, pa već prvoga dana izloženi proizvodi s kojima se predstavljaju pobuđuju veliko zanimanje špancirera – istaknuo je Mario Željezić, voditelj Lokalne akcijske grupe – Sjeverozapad, i pozvao sve koji će u vrijeme Špancirfesta posjetiti Varaždin da svakako dođu na izlagački prostor LAG-a i razgledaju ponudu petnaestak izlagača na štandovima ove lokalne akcijske grupe koja pokriva područje sjeverozapadnog dijela Varaždinske županije.

Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mrežiTwitaj s prijateljima na mrežiPodijeli s poslovnjacimaDodaj + na mrežiPošalji na email

Korisne poveznice

Web stranica Ministarstva poljoprivrede Republika Hrvatska Web stranica agencije za plaćanja u poljoprovredi, ratarstvu i ruralnom razvoju Web stranice Ruralnog razvoja Web stranice Hrvatske mreže za ruralni razvoj Web stranice Savjetodavne službe Web stranice Strukturnih i investicijskih fondova EU