Anketa

Po vašem mišljenju, koji natječaj LAG-a Sjeverozapad treba biti prvi raspisan?

  • Operacija 6.3. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava (82%, 23 glasova)
  • Operacija 7.4. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu (11%, 3 glasova)
  • Ne znam. (7%, 2 glasova)
  • Operacija 6.4. Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima (0%, 0 glasova)

Ukupno glasova: 28
Arhiva anketa

Učitavanje ... Učitavanje ...

Video

Agro prognoza

VrijemeTrenutno u Lepoglavi
Temperatura zraka: ∼ 14℃
Tlak zraka: ∼ 1020hPa
Relativna vlažnost: ∼ 81%
Naoblaka: Bez naoblake
Više na Klima.hr

Vijest

Zasjedala Skupština LAG-a „Sjeverozapad“

Objavljeno:
Fotografija članka: Zasjedala Skupština LAG-a „Sjeverozapad“

Pod predsjedanjem Marijana Škvarića u lepoglavskom Domu kulture održana je 24. ožujka, redovna godišnja Skupština Lokalne akcijske grupe „Sjeverozapad“.
Predsjednik LAG-a Sjeverozapad, članovima Skupštine iznio je kako će u ovoj godini zahvaljujući sredstvima dobivenima iz IPARD programa, LAG Sjeverozapad raspolagati s 450 tisuća kuna koje će iskoristiti za funkcioniranje ureda, aktivnosti vezane uz jačanje kapaciteta upravljačke strukture LAG-a kroz održavanje stručnih tribina i seminara te razmjenu iskustava s drugim LAG-ovima iz RH i susjednih zemalja i aktivnosti vezane uz jačanje kapaciteta članica LAG-a kroz održavanje seminara i predavanja za članove LAG-a na kojima bi ih se upoznalo sa mogućnostima koje nudi Program za ruralni razvoj te pripremilo da spremno dočekaju naredno razdoblje.

Članovi Skupštine prihvatili su izvješća o financijskom poslovanju i radu LAG-a u protekloj godini te financijski plan i program rada za ovu godinu. Također su prihvatili proceduru izdavanja Pisma preporuke subjektima s područja LAG-a, a koje im je potrebno kako bi svoje projekte nominirali na natječaje za mjere 101 i 103 IPARD programa.
Odlukom Skupštine članarina će na mjesečnoj razini i dalje iznositi 1.000 kuna.

Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mrežiTwitaj s prijateljima na mrežiPodijeli s poslovnjacimaDodaj + na mrežiPošalji na email

Korisne poveznice

Web stranica Ministarstva poljoprivrede Republika Hrvatska Web stranica agencije za plaćanja u poljoprovredi, ratarstvu i ruralnom razvoju Web stranice Ruralnog razvoja Web stranice Hrvatske mreže za ruralni razvoj Web stranice Savjetodavne službe Web stranice Strukturnih i investicijskih fondova EU