Anketa

Po vašem mišljenju, koji natječaj LAG-a Sjeverozapad treba biti prvi raspisan?

  • Operacija 6.3. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava (82%, 23 glasova)
  • Operacija 7.4. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu (11%, 3 glasova)
  • Ne znam. (7%, 2 glasova)
  • Operacija 6.4. Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima (0%, 0 glasova)

Ukupno glasova: 28
Arhiva anketa

Učitavanje ... Učitavanje ...

Video

Agro prognoza

VrijemeTrenutno u Lepoglavi
Temperatura zraka: ∼ 19℃
Tlak zraka: ∼ 1019hPa
Relativna vlažnost: ∼ 88%
Naoblaka: Bez naoblake
Više na Klima.hr

Vijest

Zaposlenicima Grada Lepoglave predstavljena mjera 7 “Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima”

Objavljeno:
Fotografija članka: Zaposlenicima Grada Lepoglave predstavljena mjera 7 “Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima”

Voditelj LAG-a Sjeverozapad Mario Željezić i tajnik LAG-a Emil Tkalec predstavili su zaposlenicima Grada Lepoglave mjeru 7 iz Programa za ruralni razvoj. Predstavljanje je održano u utorak, 20. listopada u prostorijama Grada Lepoglave.

Zaposlenicima Grada voditelj i tajnik LAG-a objasnili su kako se Mjera 7 sastoji od Podmjera 7.1. Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj općina i sela u ruralnim područjima, 7.2. Ulaganja u izradu, poboljšanje ili proširenje svih vrsta male infrastrukture te 7.4. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo. Na predstavljanju se ujedno raspravljalo o projektima koje Grad Lepoglava priprema i namjerava kandidirati na navedene mjere.

Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mrežiTwitaj s prijateljima na mrežiPodijeli s poslovnjacimaDodaj + na mrežiPošalji na email

Korisne poveznice

Web stranica Ministarstva poljoprivrede Republika Hrvatska Web stranica agencije za plaćanja u poljoprovredi, ratarstvu i ruralnom razvoju Web stranice Ruralnog razvoja Web stranice Hrvatske mreže za ruralni razvoj Web stranice Savjetodavne službe Web stranice Strukturnih i investicijskih fondova EU