Anketa

Po vašem mišljenju, koji natječaj LAG-a Sjeverozapad treba biti prvi raspisan?

  • Operacija 6.3. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava (82%, 23 glasova)
  • Operacija 7.4. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu (11%, 3 glasova)
  • Ne znam. (7%, 2 glasova)
  • Operacija 6.4. Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima (0%, 0 glasova)

Ukupno glasova: 28
Arhiva anketa

Učitavanje ... Učitavanje ...

Video

Agro prognoza

VrijemeTrenutno u Lepoglavi
Temperatura zraka: ∼ 15℃
Tlak zraka: ∼ 1020hPa
Relativna vlažnost: ∼ 87%
Naoblaka: Bez naoblake
Više na Klima.hr

Vijest

Predstavljanje LAG-a Sjeverozapad

Objavljeno:


ODRAZ, Hrvatske mreže za ruralni razvoj – HMRR i Grada Varaždinske Toplice organiziraju 13. listopada 2011. u Varaždinskim Toplicama skup “Novi LAG – nove mogućnosti ruralnog razvoja” na kojem će informirati stanovnike sa područja gradova Ludbrega i Varaždinske toplice te općina Trnovec Bartolovečki, Martijanec, Sveti Đurđ, Veliki Bukovec, Mali Bukovec, Gornji Kneginec, Beretinec, Jalžabet, Sveti Ilija i Rasinja o ruralnom razvoju i pristupu LEADER, predstaviti buduće lokalno razvojno partnerstvo – LAG te potaknuti javnost s područja budućeg LAG-a na sudjelovanje u projektu i aktivno sudjelovanje u kreiranju budućnosti svoga kraja. Nazočni na skupu imat će priliku upoznati se s LAG-om Sjeverozapad i njegovim iskustvima. O njima će na Skupu govoriti predstavnici LAG-a Sjeverozapad.

 

Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mrežiTwitaj s prijateljima na mrežiPodijeli s poslovnjacimaDodaj + na mrežiPošalji na email

Korisne poveznice

Web stranica Ministarstva poljoprivrede Republika Hrvatska Web stranica agencije za plaćanja u poljoprovredi, ratarstvu i ruralnom razvoju Web stranice Ruralnog razvoja Web stranice Hrvatske mreže za ruralni razvoj Web stranice Savjetodavne službe Web stranice Strukturnih i investicijskih fondova EU