Anketa

Nema ankete.

Video

Agro prognoza

VrijemeTrenutno u Lepoglavi
Temperatura zraka: ∼ 12℃
Tlak zraka: ∼ 1022hPa
Relativna vlažnost: ∼ 93%
Naoblaka: Bez naoblake
Više na Klima.hr

Kalendar

Vijest

Održana radionica LAG-a „Sjeverozapad“

Objavljeno: Fotografija članka: Održana radionica LAG-a „Sjeverozapad“

U prostorijama vatrogasnog doma u Klenovniku, u petak, 14. ožujka 2014. godine održana je radionica LAG-a Sjeverozapad. Na radionici su predstavnici LAG-a prezentirali zainteresiranim sudionicima mogućnosti provođenja projekata energetske učinkovitosti na ruralnim područjima, predstavljen je nacrt Programa ruralnog razvoja 2014.-2020. te se prisutne upoznalo sa samim LAG-om, dosadašnjim aktivnostima i onim što se planira provoditi u budućnosti.

Radionici se odazvao velik broj zainteresiranih građana i gospodarstvenika s područja Klenovnika ali i okolnih naselja. Velika zainteresiranost za prezentirane teme uvidjela se i kroz aktivno sudjelovanje i uključivanje prisutnih u raspravu. Održavanje radionica nastavit će se i u ostalim članicama LAG-a.

Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mrežiTwitaj s prijateljima na mrežiPodijeli s poslovnjacimaDodaj + na mrežiPošalji na email

Korisne poveznice

Web stranica Ministarstva poljoprivrede Republika Hrvatska Web stranica agencije za plaćanja u poljoprovredi, ratarstvu i ruralnom razvoju Web stranice Ruralnog razvoja Web stranice Hrvatske mreže za ruralni razvoj Web stranice Savjetodavne službe Web stranice Strukturnih i investicijskih fondova EU