Anketa

Po vašem mišljenju, koji natječaj LAG-a Sjeverozapad treba biti prvi raspisan?

  • Operacija 6.3. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava (82%, 23 glasova)
  • Operacija 7.4. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu (11%, 3 glasova)
  • Ne znam. (7%, 2 glasova)
  • Operacija 6.4. Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima (0%, 0 glasova)

Ukupno glasova: 28
Arhiva anketa

Učitavanje ... Učitavanje ...

Video

Agro prognoza

VrijemeTrenutno u Lepoglavi
Temperatura zraka: ∼ 15℃
Tlak zraka: ∼ 1020hPa
Relativna vlažnost: ∼ 93%
Naoblaka: Bez naoblake
Više na Klima.hr

Vijest

LAG Sjeverozapad na LAG Summer festivalu u Biogradu

Objavljeno:
Fotografija članka: LAG Sjeverozapad na LAG Summer festivalu u Biogradu

Ljetni festival lokalnih akcijskih grupa – LAG Summer festival održan je treću godinu za redom u Biogradu na moru. Cilj festivala je na jedinstven način dati priliku svim LAG-ovima, jedinicama lokalne samouprave, turističkim zajednicama, malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima da izlože svoje proizvode i usluge  pred 15.000 posjetitelja u gradu koji je poznat kao turistički centar Jadrana.

Ovogodišnji LAG Summer festival u Biogradu na moru održan je od 26. do 28. lipnja, a na Festivalu su se predstavila 53 LAG-a iz 7 država – Hrvatske, Poljske, Češke, Bugarske, Slovenije, Latvije i Bosne i Hercegovine.

Na LAG Summer festivalu okupilo se petstotinjak sudionika i dvjestotinjak izlagača koji su svoje ruralne proizvode predstavili na biogradskoj rivi, a svoje je aktivnosti, članove i materijale brojnim posjetiteljima predstavio i LAG Sjeverozapad.

Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mrežiTwitaj s prijateljima na mrežiPodijeli s poslovnjacimaDodaj + na mrežiPošalji na email

Korisne poveznice

Web stranica Ministarstva poljoprivrede Republika Hrvatska Web stranica agencije za plaćanja u poljoprovredi, ratarstvu i ruralnom razvoju Web stranice Ruralnog razvoja Web stranice Hrvatske mreže za ruralni razvoj Web stranice Savjetodavne službe Web stranice Strukturnih i investicijskih fondova EU